GRATIS GRØN LEVERING /lokalt!

100% Naturligt - med garanti! 100% NATURLIGT - med garanti

Nektariets klub NEKTARIEKLUB /VÆR MED!

Follow Us FØLG OS /og del dine opskrifter!

Gaveideer

Jeg elsker at give gaver, som jeg selv har kreeret sammen med mine børn, mig selv eller andre.

Det giver lige den dimension mere, når jeg har tilført gaven og dens udformning personlighed og kærlighed... DERFOR gik jeg igang med Nektariet - ideen om, at vi alle kan blive bedre til at lave de mest naturlige ting selv, for os selv, til andre og ...

Butikken og gården

Nektariet har som sådan ikke nogen fysisk butik - endnu. Men vi har lavet et værelse i stuehuset om til "showroom" / lager hvor det er muligt at komme og se de varer vi har på lager samt købe/afhente varer efter aftale. Som udgangspunkt er "butikken" åben når vi er hjemme - så lav en aftale på forhånd, så er du sikker på vi er hjemme.

Kontakt os på mobil +45 20 41 38 33 - eller helst på mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 


Vore bistader er alle placeret omkring gården, hvor vi bl.a. har udnyttet den gamle mødding som godt læområde til en bigård.
Bigården Nektariet lavet på en gammel mødding
Bierne lever i fordragelighed sammen med vore høns
Vore høns boltrer sig frit på 1,5 Ha sammen med fårene

Vore får og lam
Lammene nyder det gode forårsvej

Og ikke mindst livet i og omkring vor lille sø - her hvor en flok gravænder har slået sig ned for at mæske sig i deres livret af disse specielle snegle der er i vor rene sø.
Gravænder elsker de små krebs og snegle i vor rene sø

 

LCHF, Paleo og meget mere

Low carb:

Kroppen er sådan indrettet, at den forbrænder overskydende kulhydrater, før den forbrænder fedt. Hvis du spiser mange kulhydrater, når din krop stort set aldrig at forbrænde fedt, før der kommer nye kulhydrater i maven, som skal optages og forbrændes.

Med en Low carb kost skal mindre end 25 % af kosten komme fra kulhydrater. Der er forskellige udgaver af low carb kost. Her i blandt Paleo, LCHF og vægtkonsulenterne som nogen af de mest kendte.

Low carb

http://time.com/2863227/ending-the-war-on-fat/

 

LCHF

LCHF står for low calories High fat. Det er en levevis der omdefinere det gængse sundhedsbegrebet og er oprindeligt startet som en diet, der har til formål at opnå vægttab. I dag betragtes det af mange som en livsstil. Her er der plads til at nyde og leve uden et utal af regler og mange restriktioner. Målet er at lære sin krop at kende, lytte til dens signaler og give dig mulighed for at leve en moderne tilværelse uden kamp. En evne mange har fået ødelagt på grund af et alt for stort indtag af kulhydrater og rafineret sukker. Her på siden finder du en del produkter der ofte bruges i LCHF madlavning. Produkter med et lavt indhold af kulhydrater og økologiske krydderier med massere af smag.

Er du nysgerrig kan du søge yderlige viden i blogverdenen. Her er der efterhånden et bredt udvalg af sites der uddyber emnet.

 

Fakta om LCHF

I Sverige er det ca 25% af befolkningen der har forsøgt sig med LCHF Fedt forlænger mæthedsfornemmelsen.

Et lavt indhold af kulhydrater mindsker det samlede næringsindtag

 

Interessante hjemmesider og artikler:

 

http://time.com/2863227/ending-the-war-on-fat/

Madbanditten.dk

www.hjemmehosxenia.dk

lchfhverdag.blogspot.com

cdjettedcs.blogspot.dk

johannecharnock.wordpress.com

 

 

Paleo

Paleokosten er sammensat udfra studier af hvad vores krop oprindeligt er skabt til at spise og hvordan den omsætte de råvarer vi indtager. På samme måde som LCHF udelukkes kornprodukter, kartofler og pasta samt andre kulhydratmættede fødevare i stor stil fra kosten og erstatter dem med kød, fisk, æg, frugt, nødder og lign. Produkter. At skære ned på sine kulhydrater betyder dog ikke at man skærer ned på sit indtag af vitaminer og mineraler. Det er de tomme kalorier der reduceres og i stedet dækkes behovet for kulhydrater gennem et øget indtag af frugt og grønt.

 

 Paleo madpyramide

Fakta om paleo:

...

 

Gode hjemmesider er:

paleolivsstil.dk

paleo-kost.dk

paleolivet.blogspot.dk

 

 

 

Økologi:

 

Glutenallergi/ glutenfri kost

 

 

Laktoseallergi/ laktosefri kost

 

 

Simpel Living

simple living handler om det gode liv og om at skabe et afbalanceret liv med en enkle hverdag.

Der er noget fantastisk ved at vide, hvad der er i de produkter vi bruger i vores hverdagsliv. Nogle gange er det enkle ting, der gør store forskelle.

Hvorfor stå og læse varedeklarationen på vores lotion til børnene, når vi kan nøjes med de helt enkle valg som en simpel mandelolie eller en fedtcreme til vinteren der er helt enkel at lave. Med enkle midler kan vi lave vores egne produkter, der er fri for kemikalier og E-numre.

Her på siden kan du finde adskillige simple opskrifter, som kan laves med remedier du har i køkkenet.

Vi vil løbende poste billeder og fremgangsmåder til brug for dig og dem du holder af.

Brug tiden sammen og lav jeres egne produkter. Et lækkert resultat du kan være stolt af og benytte med god samvittighed.

 

Hjemmelavet Slik

Hvad er jeres favoritslik? Bolcher, vingummi eller måske lakrids? Fortiden er vores vist flødeboller og selvom der sagtens kan købes lækre flødeboller, efterlades jeg ikke med helt den samme nydelse, som når vores datter servere småskæve flødeboller med fantastisk krymmel med guldskær.

 

At lave sit eget slik og at lave bedstemors ynglingsbolcher som gave til hendes fødselsdag spreder ikke bare hygge, men en glæde hos modtageren, som man ikke bør snyde sig selv for. Ofte er de små gaver, dem der er bedst. 

Grøn levering

Privat vindmølle en smuk aften

Som nok de eneste kan vi levere ægte "grønt" i det midtjyske og til priser langt under post danmark og øvrige leveringsmuligheder.

Med grønt mener vi ægte grønt.

Historien bag Grøn Levering.

Vi leverer i vor Elbil, som kører gennemsnitligt 7,87 km på én Kwh. Vi laver hver uge, måned og år nøje grønt regnskab over alle forbrug og miljø data og kender dermed bilens forbrug nøje, vinter og sommer m.m.

Bilen er en lille Peugeot iOn fra 2012, som vi nu har kørt 40.000 behagelige km i uden en eneste fejl eller noget.
Her på billedet oplades den af en Clever ladestation under en ferie i sommerhus ved Vesterhavet - vi er ikke "Kørt tør" en eneste gang, kører mellem 120 og 145 km på en opladning hvilket i 99,9% tilfælde er mere end rigeligt.

Peugeot iOn oplades under en ferie på Clecer stander
Elbil er i sig selv ikke specielt grønne. De oplades ofte af vore kraftværker / elværkers strømproduktion, så man kan sige deres udstødning er meget større nemlig skorstenene på kraftvarmeværkerne.
For at imødekomme dette købte vi vor egen husstandsvindmølle i 2012, således at vor elbil oplades 100% af det strøm vi selv genererer. Vindmøllen laver omkring 7.000 kwh om pt - hvilket lige kan dække hele Nektariets elforbrug, også det private i stuehuset.

Vindmøllen en smuk aften i Nektariet

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Nektariet
Etableret 2014
CVR. nr. 35912061
Søren Kannes vej 17
Vium
8620 Kjellerup

e-mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." target="_blank">iDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 
Telefon +45 86 89 05 08

Betaling
Nektariet anvender Epay som sikker betalingscentral - det sikrer vore kunder den bedste service og sikkehed når de handler!
På nektariet.dk kan der betales med Swipp, Mobilepay, Dankort, E Dankort samt via Nordea og Danske Bank. 
Nektariets Webshop tillægger ikke gebyr på betalingskort.

Levering
Vi tilbyder følgende leveringsformer:

 • Post Danmark – pris kr. 65,-
 • Grøn levering i en radius af 30 km fra Nektariet - pris 35,- kr.
 • Gratis grøn levering i vor daglige lokale områder (Kjellerup, Vium og Thorning)
 • Afhentning i vor gårdbutik efter nærmere aftale

Vi forsøger at genanvende egnet emballage, som kan være fra vore leverandører, private forsendelser og meget mere. Dette for at skåne miljøet for al den emballage men også for at kunne tilbyde vore kunder de aller bedste priser.

Forventet leveringstid er 1-4 hverdage. Bestilte produkter sendes som udgangspunkt samlet.

Nektariet bærer ansvaret for varerne, indtil du har modtaget dem. Vi leverer kun i Danmark, dog ikke Grønland og Færøerne.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret) 

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. har modtaget din vare
 2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den." target="_blank">fDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe på 86 89 05 08. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.  Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse og her.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering
Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. 
Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varer undtaget fortrydelsesretten
Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

 1. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 3. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som forbrugeren har brudt plomberingen på,
 4. Gavekort

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.
 • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. 
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. 
Ved tilbagelevering af den købte vare i tilfælde af fortrydelse, skal du selv betale udgifterne hertil.

Vi refunderer din betaling uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:
Nektariet
Søren Kannes vej 17
8620 Kjellerup

Det er også muligt at returnere varer ved fortrydelse til vores butik på samme adresse, såfremt faktura fra Nektariet er medbragt. 

Hvad skal jeg sende med tilbage? 
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler finder anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.nektariet.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du som udgangspunkt kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger
Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Nektariet
Søren Kannes vej 17
8620 Kjellerup

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik) 

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Nektariet og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Ejer og personale hos Nektariet har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.nektariet.dk er Nektariet, Søren Kannes vej 17, 8620 Kjellerup

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart. Dog videregives oplysninger til udvalgte og betroede tredjemænd, der er berettiget til at benytte dine personlige oplysninger med henblik på at levere de varer, som du har bestilt, og kunne holde dig orientereret om status på din ordre. Nektariet.dk bruger Trustpilot til indsamling af anmeldelser af købsoplevelsen. Nogle dage efter din ordre er gennemført, sender vi dig en forespørgsel om at anmelde din købsoplevelse.

Som registreret hos Nektariet har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Matas A/S via e-mail Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på 86 89 05 08 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. . Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Forbrugerklagenævnet, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
Nektariet tager forbehold for eventuelle afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl, tekniske fejl, udsolgte varer og force majeure, herunder arbejdskonflikt og mangler ved eller forsinkelse af leverancer fra underleverandører.

 

 

 

 

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:
Nektariet
Søren Kannes vej 17
8620 Kjellerup
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

Bestilt den (*)/modtaget den (*):

Forbrugerens navn (Forbrugernes navne):

Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse):

Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

Dato:

(*) Det ikke relevante udstreges