GRATIS GRØN LEVERING /lokalt!

100% Naturligt - med garanti! 100% NATURLIGT - med garanti

Nektariets klub NEKTARIEKLUB /VÆR MED!

Follow Us FØLG OS /og del dine opskrifter!

Grøn levering

Som nok de eneste kan vi levere ægte "grønt" i det midtjyske og til priser langt under post danmark og øvrige leveringsmuligheder.

Med grønt mener vi ægte grønt.

Historien bag Grøn Levering.

Vi leverer i vor Elbil, som kører gennemsnitligt 7,87 km på én Kwh. Vi laver hver uge, måned og år nøje grønt regnskab over alle forbrug og miljø data og kender dermed bilens forbrug nøje, vinter og sommer m.m.

Bilen er en lille Peugeot iOn fra 2012, som vi nu har kørt 40.000 behagelige km i uden en eneste fejl eller noget.
Her på billedet oplades den af en Clever ladestation under en ferie i sommerhus ved Vesterhavet - vi er ikke "Kørt tør" en eneste gang, kører mellem 120 og 145 km på en opladning hvilket i 99,9% tilfælde er mere end rigeligt.

Peugeot iOn oplades under en ferie på Clecer stander
Elbil er i sig selv ikke specielt grønne. De oplades ofte af vore kraftværker / elværkers strømproduktion, så man kan sige deres udstødning er meget større nemlig skorstenene på kraftvarmeværkerne.
For at imødekomme dette købte vi vor egen husstandsvindmølle i 2012, således at vor elbil oplades 100% af det strøm vi selv genererer. Vindmøllen laver omkring 7.000 kwh om pt - hvilket lige kan dække hele Nektariets elforbrug, også det private i stuehuset.

Vindmøllen en smuk aften i Nektariet